Маркотнае вiдовiшча

У Гродна з'явiлiся сымбалiчныя могiлкi, дзе пахаваныя беларуская канстытуцыя, правы чалавека, здаровы сэнс, сумленныя выбары, павага да мiлiцыi.

 
Насамрэч вельмi маркотнае вiдовiшча.

Дзесяць адрозненняў

На адной фотцы - законна i дэмакратычна абраны сваiмi грамадзянамi прэзiдэнт, а на iншай - крывавы тыран i палач, якi узурпiраваў ўладу. Як кажуць, знайдзiце дзесяць адрозненняў.

 

  • 2
  • интересно
  • dmitry90
  • 24 сентября 2020 16:12

Чёрное и белое

В одной стране в центре Европы кровавый агрофюрер, якобы набравший 80%, провёл тайную инаугурацию. Это такой зашквар, что даже не хочется про это писать.

Лучше порадоваться тому, что Алексея Навального выписали из стационара немецкой клиники. Это действительно хорошая новость 

  • 4
  • интересно
  • dmitry90
  • 24 сентября 2020 13:53

More connection

Я уже несколько лет на ББ. В принципе, я всегда знал, что здесь собраны лучшие люди Беларуси, идейно близкие люди. Ну а в последний месяц это ощущение усилилось.
Насколько я знаю, у многих есть аккаунты в других соцсетях, в частности, в фейсбуке. Оставлю здесь ссылку на свой профиль в ФБ, надеюсь на дальнейшее позитивное общение.
https://m.facebook.com/dkuratnik?ref=bookmarks

Больна

Вельмі хочацца шчыра падзякаваць усім жыхарам Расіі і іншых краін (Прыбалтыкі, Польшчы, Чэхіі і інш.), якія падтрымалі беларускі пратэст за свабоду і незалежнасць. Гэта вельмі важна. Я, нажаль, цяпер знаходжуся па-за межамі Беларусі, але ўважліва, трымаючы кулакі, сачу за тым, што адбываецца на маёй гістарычнай Радзіме. Вельмі хочацца, каб праўда і справядлівасць перамаглі, і спадзяюся, што гэта абавязкова здарыцца. 

Я вельмі люблю сваю родную Беларусь, і мне балюча бачыць, што яна становіцца ўсё больш падобнай на Паўночную Карэю. Але у нашых супольных сілах зрабіць усё, каб гэтаму…

Як вам?


Вось так выглядае новы сцяг Беларусi. Ну а што, вельмi стыльна, як на маю думку

Прапановы

Сабраўся напiсаць лiст главе беларускага МЗС Макею. Можа, у каго ёсць цiкавыя прапановы наконт зместу?

Принцип Моисея

Как известно, Беларусь называли самой советской из всех советских республик.
Не менее известно то, что Моисей 40 лет водил евреев по пустыне, пока не умер последний человек, помнящий египетское рабство.
К чему это я?
Социальные системы весьма инерционны по своей сути, и качественные перемены в них происходят довольно медленно. Да, последние месяцы говорят о том, что, цитируя Михаила Горбачева, "процесс пошёл". Но это лишь начало, и процесс этот будет весьма долгим и непростым. Понятно, что за эти месяцы страна в значительной степени изменилась, и, выражаясь словами Максима Богдановича, няма…

Адно слова

Жах 

 

Родны Быкаў

Вырашыў трошкi адцягнуць сябе ад сумных думак ды перачытаць цудоўную кнiгу цудоўнага чалавека. Як было б здорава, калi б Васiль Уладзiмiравiч зараз быў бы разам з намi. Нам ўсiм яго вельмi не хапае.

 


  • 7
  • интересно
  • dmitry90
  • 15 сентября 2020 09:15
dmitry90
327 постов
Посты блогера dmitry90
Показать еще 5 постов
Последние комментарии
function li_counter() {var liCounter = new Image(1,1);liCounter.src = '//counter.yadro.ru/hit;bloger?t44.6;r'+((typeof(screen)=='undefined')?'':';s'+screen.width+'*'+screen.height+'*'+(screen.colorDepth?screen.colorDepth:screen.pixelDepth))+';u'+escape(document.URL)+';'+Math.random();}