Ну и...

Новость дня: агрофюрер поменял Караева на Кубракова. И что? Что это меняет? Это примерно как поменять Ежова на Берию - тот же вид, только сбоку. Тем более что Караева не посадили и даже не уволили, а назначили помощником Лукашенко по Гродненской области. Ну что сказать? Какой начальник, такие и помощники.

Ржачно

Это, конечно, жёсткий фейк, но выглядит ржачно


 

  • 2
  • интересно
  • dmitry90
  • 29 октября 2020 14:09

Улада як дранiкi


Колькi разоў Лукашэнка казаў пра тое, што "наеўся ўлады", яна яму не патрэбная ды iнш, але пры гэтым з нейкай мазахiстскай настойлiвасцю працягвае трымацца за настолькi абрыдлую ўладу. Здаецца, вядомы журналiст Вiталь Цыганкоў з гэтай нагоды…

Тутэйшыя

Легендарныя "Тутэйшыя" у выкананнi незалежных Купалаўцаў.

 

П'еса нiбыта пiсалася з сённяшняга часу, настолькi яна гучыць надзённа ды актуальна.. А Купалаўцы - малайцы, цудоўныя акторы i не меней цудоўныя людзi, сапраўдныя патрыёты Беларусi, гонар…

А хто там iдзе?

Классик одобряет

 

Жанчына-загадка

Трохi паслухаў iнтэрв'ю Ганны Канапацкай на Свабодзе.
https://svabod1.azureedge.net/a/30897103.html?fbclid=IwAR3aIwHSq2bsyW2WVVkpKfLysS5KWdy_yO0B76BNNsqiPi_Ty_SpgEntpzg

Гэта хiба не першы яе выступ ў публiчнай прасторы за апошнi час. Бо на працягу гэтых двух месяцаў пасля выбараў мы яе амаль не чулi i не бачылi.

Уражаннi вельмi супярэчлiвыя, пераважна адмоўныя. Тое, што кiдаецца ў вочы - загадта шмат "я". Маўляў, я белая i пухнатая, а ўсе астатнiя - ў той цi iншай ступенi дрэнныя. Быццам бы гаварыць прыгожыя, правiльныя словы, але калi пачынаеш ўдумвацца ў iх ў кантэксце яе асабiстай дзейнасцi…

Чудо-кот


Этому пушистому чуду скоро исполняется 14 лет. Уже и до пенсии недалеко 
 

Тоже позиция

Многие накинулись на теннисистку Арину Соболенко за то. что она не выступила по поводу ситуации в Беларуси, не осудила насилие в отношении своих сограждан. И понятно, что это не красит её как человека и гражданина, но, с другой стороны, это вполне объяснимо. Как говорится, простить нельзя, но понять можно.

Человек живёт совсем в другой реальности, 300 дней в году не находясь в Беларуси. У неё всё в шоколаде - деньги, слава, поклонники, независимость от всего и ото всех. Да, есть очень много манфишистов, людей с позицией "моя хата с краю", и, наверное, нельзя их за это осуждать. Имеют право.

Вера

Прыхiльнiкi Лукашэнка любяць ставiць яго побач з англiйскай каралевай i Ангелай Меркель. У тым сэнсе, што яны ужо шмат часу займаюць свае пасады, а чым ён горш. Iм тлумачыш: каралева нiчым не кiруе, яна проста сымбаль, музейны экспанат; а Меркель на пасаду канцлера прызначае партыя, якая перамагае на выбарах. Але гэта не дапамагае. Вера ябацек у кумiра не патрабуе нiякага пацвярджэння i не прымае нiякiя разумныя аргументы. Як, зрэшты, i любая iншая вера 

Вариант

Вот слушаю я бредни российских пропагандистов, которые раз за разом озвучивает и сам Путин, по поводу того, что Запад пытается искусственно отделить Украину и Беларусь от России, что это недогосударства, что нет такого этноса - украинцы, и т.д., и всё больше в последнее время думаю о том, что гипотетически было бы неплохо, если бы Беларусь, Украина, Польша и Литва воссоединились и создали некую реинкарнацию Речи Посполитой. Во-первых, чтобы пресечь всякие поползновения России так или иначе влиять на наши дела, а во-вторых, мне кажется, это был бы мощнейший проект в социально-экономическом и…

dmitry90
339 постов
Посты блогера dmitry90
Показать еще 5 постов
Последние комментарии
Dirndl 09.04.2021 00:16
function li_counter() {var liCounter = new Image(1,1);liCounter.src = '//counter.yadro.ru/hit;bloger?t44.6;r'+((typeof(screen)=='undefined')?'':';s'+screen.width+'*'+screen.height+'*'+(screen.colorDepth?screen.colorDepth:screen.pixelDepth))+';u'+escape(document.URL)+';'+Math.random();}